FOTO, VIDEO Putin şi Medvedev machiaţi, la parada gay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele şi premierul Rusiei, împreună pe un afiş al homosexualilor germani

Homosexualii germani luptă şi pentru drepturile minorităţilor sexuale din Rusia. În timpul paradei gay de sâmbătă, ei au mărşăluit prin faţa Ambasadei ruse de la Berlin şi au postat în centrul oraşului un colaj cu Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev machiaţi, cu buchete de flori de câmp în mâini.

În acest fel, participanţii la manifestaţie şi-au exprimat indignarea faţă de faptul că în Rusia sunt interzise paradele gay, relevă un reportaj realizat de TSN.

La acţiune s-au adunat aproape jumătate de milion de participanţi şi spectatori. Unii au venit din Rusia. În mulţime puteai să întâlneşti homosexuali costumaţi în bunicuţele din Buranovo sau chiar îmbrăcaţi în sutana Patriarhului Kiril.

La Berlin ei nu riscă să ajungă după gratii pentru huliganism. "În Rusia, atitudinea faţă de Putere e de parcă ar fi dată de Dumnezeu. N-ai voie să critici autorităţile sau să faci glume pe seama lor. Puterea îşi permite orice. Gay-ii şi lesbienele n-au voie nimic", s-a plâns un rus la paradă.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate