FOTBAL Internaționalul moldovean Eugen Cebotaru schimbă România pe Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Cebotaru a jucat pentru Ceahlăul și în Liga 1 și în liga a doua

După ce a jucat pe parcursul a cinci sezoane în tricoul echipei Ceahlăul Piatra-Neamț mijlocașul Eugen Cebotaru a decis să se transfere în campionatul Rusiei.

Produs al școlii de fotbal Zimbru Chișinău, fotbalistul nostru a plecat în anul 2006 în România și a devenit o piesă de bază în lotul echipei din Piatra Neamț. La finalul meciului cu FC Târgu Mureș din Liga 1, în care a marcat un gol, Cebotaru a semnat un contract pe trei ani cu echipa rusă Spartak Nalcik.

După ultimul său gol pentru Ceahlăul, basarabeanul a plasat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook: „ Astăzi a fost o zi deosebită pentru mine - ultimul meu meci pe teren propriu! Vreau să le mulțumesc tuturor care au susținut și care au fost aproape de echipă! Și golul care l-am marcat astăzi vreau să-l dedic tuturor suporterilor și celor care au fost alături de mine", a spus jucătorul.

La noua sa echipă, care evoluează în premier-liga rusă, mijlocașul s-ar putea reîntâlni cu un alt jucător de la naționala Moldovei, portarul Stanislav Namașco.

Spartak Nalcik se află pe penultimul loc în Rusia şi luptă pentru evitarea retrogradării.