Două adolescente din Făleşti, în stare gravă după ce s-au aruncat în gol de la etajul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două adolescente, de 15 şi 16 ani, din oraşul Făleşti, au fost spitalizate în stare gravă după o cădere de la înălţime. Poliţia investighează versiunea unei tentative de suicid. Cazul a fost raportat de un bărbat, care le-a văzut pe cele două fete sărind  în gol de la etajul patru al unei construcţii nefinalizate de la marginea oraşului.

Apelul la 112 a fost făcut aseară, în jurul orei 17.00. La sosirea ambulanţei, fetele erau conştiente şi au fost duse la Spitalul raional. Mai târziu, una dintre ele a fost transportată la Chişinău, la Institutul Mamei şi Copilului. Solicitat de IPN, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Maxim Cazacu, a spus că adolescenta de 15 ani are fractură de coloană şi este în stare foarte gravă.

Vicedirectorul medical al Spitalului raional Făleşti, Nicolae Andrieş, a spus că şi cea de-a doua tânără este în drum spre Chişinău. Aceasta a suferit traumatism la coloana vertebrală, cu lezarea măduvei spinării, fără dereglarea funcţiei organelor bazinului şi membrelor inferioare. Tânăra va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.