CHIŞINĂU: Un microbuz de pe ruta 103 s-a tamponat cu o maşină. O femeie a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier cu implicarea unui microbuz de pasageri s-a produs cu o oră în urmă pe strada Bucuria. Şoferul microbuzului spune că era obosit şi nu a observat Lada din faţa sa.

Tamponarea s-a produs în jurul orei 15 pe strada Bucuria, în apropiere de clădirea Kentford. În microbuzul de pe ruta 103 se aflau aproximativ 7 persoane. O femeie a fost luată cu ambulanţa, care a ajuns la faţa locului la 7 minute de la chemare.


„În timpul loviturii mi s-a făcut negru în faţa ochilor. Mi se învârteşte capul. Am observat că maşina stătea în faţă şi m-am gândit că circulă foarte neatent. Am văzut cum a intrat în ea, apoi m-am lovit de bară şi am căzut. O femeie m-a ajutat să mă întorc", spune, plângând, Ana Nosic, în timp ce aşteaptă să vină maşina salvării.

Foto: Una din pasagerele microbuzului s-a ales cu o comoţie cerebrală

Foto: Femeia a fost dusă la Spitalul de Urgenţă


O altă martoră afirmă că în urma impactului, a zburat de pe scaun.
„M-am speriat foarte tare. Eram pe scaun şi am fost aruncată în sus. M-am lovit tare la cap", povesteşte Cristina Cârjă.

Şoferul microbuzului spune că a vrut să vireze la stânga, dar nu a observat o Lada care staţiona în faţa sa.
„Era târziu când am observat maşina. Nu am putut evita impactul. Mă simt obosit. Sunt la muncă a doua zi", ne-a spus şoferul, care n-a vrut să se prezinte.

Foto: Şoferul microbuzului de pe ruta 103 regretă neatenţia la volan


Şoferul Ladei, care se afla înăuntrul maşinii, a scăpat ca prin minune.
„Maşina stătea pe loc. Am semnalizat să întorc la stânga şi aşteptam, când microbuzul m-a pocnit din spate. Venea cu viteză. Maşina a fost întoarsă la 90  de grade", spune Vasile Muntean, şoferul Ladei.


Şoferul microbuzului spune că el va plăti pentru reparaţia microbuzului, iar compania de asigurări pentru reparaţia Ladei.