Capcanele Chişinăului: un bărbat a fost scos de salvatori dintr-o gură de canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 75 de ani a căzut într-o gură de canalizare din strada Ion Luca Caragiale, municipiul Chişinău. Un trecător a auzit strigătele bărbatului şi a sunat la 112, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au recuperat bărbatul din gura de canalizare cu adâncimea de aproape trei metri şi diametru de un metru. După ce a fost salvat, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, având traumatisme la picioare. Viaţa acestuia nu este în pericol.

Potrivit cercetărilor preliminare, bărbatul nu a observat gura de canalizare deschisă şi a căzut în ea din imprudenţă.

Salvatorii îndeamnă oamenii să apeleze Serviciul de urgenţă 112 în situaţii similare, pentru ca echipele de intervenţie să poată acorda ajutorul calificat cât mai rapid.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane