BOX Lecție irlandeză pentru Sandu Râșcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici în a doua zi a Campionatelor Mondiale de box din Azerbaidjan, sportivii din lotul Moldovei nu au reușit să-și bucure fanii. După Mihail Muntean, și Alexandru Râșcan a părăsit turneul.

Cel mai ușor pugilist din reprezentativa Republicii Moldova la turneul din capitala azeră a fost învins în prima luptă disputată. În categoria de greutate de până la 52 de kilograme, pugilistul din Tiraspol, Sandu Râșcan s-a confruntat cu boxerul irlandez Michael Conlan. Adversarul moldovenului a dominat în toate cele trei reprize disputate și a învins cu un impunător 25-12.

Astfel, Conlan a acces în runda secundă unde îl va întâlni pe sportivul din Kazahstan, Oljas Sattibayev.

Tot marți s-au disputat și primele meciuri în categoria de greutate de până la 56 de kilograme. Liderul selecționatei Moldovei, campionul European, Veaceslav Gojan a fost însă liber în prima rundă, grație prezenței pe locul cinci în topul favoriților. În etapa a doua pugilistul din Grimăncăuți va lupta cu marocanul Lbida Aboubakr, care astăzi a trecut de Syed Hussain (Pakistan), cu scorul de 19-8.

Miercuri seara, în debutul concursului categoriei de până la 81 de kilograme, sportivul din Chișinău Vladimir Cheleș se va întălni cu Adilbek Niazimbetov (Kazahstan).