1.522 de cazuri noi de COVID-19 şi 21 de decese, confirmate în R. Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 113.829, după ce vineri, 4 decembrie, au fost înregistrate 1.522 de cazuri, în urma procesării a 3.237 de probe. Pe parcursul zilei de astăzi, 21 pacienţi au fost răpuşi de noul coronavirus.

Până la ora actuală, au fost raportate 2.384 de decese cauzate de COVID-19, dintre care 57 de decese în rândurile lucrătorilor medicali, iar în 207 de cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei. 

Au fost vindecate 98.276 de persoane, 267 de pacienţi se află în stare extrem de gravă, dintre care 51 se află la respiraţie artificială.

Mai multe pentru tine:
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns