SUA: republicanii, oripilaţi de comentariile lui Obama despre Hugo Chavez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Republicanii din SUA şi candidatul la norminalizarea acestora pentru a intra în cursa prezidenţială, Mitt Romney, îl critică pe actualul preşedinte, Barack Obama, pentru recentele sale comentarii privindu-l pe preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez.

Remarcile în cauză au fost făcute în cursul unui interviu recent cu un post de televiziune din Miami, în care Obama a spus că ceea ce a făcut Hugo Chavez în ultimii câţiva ani "nu a avut un impact grav asupra securităţii SUA".

Republicanii spun că Obama ar fi afirmat că Chavez "nu reprezintă o ameninţare gravă la adresa securităţii SUA" şi susţin că acest comentariu înseamnă că preşedintele nu e îngrijorat privind relaţia autocratului din Venezuela cu Iranul.

Romney a apărut la un talk-show pe postul de televiziune Fox News pentru a vorbi despre această problemă, criticându-l pe Obama din cauza "ideilor sale prost orientate". "E un comentariu şocant şi uluitor al preşedintelui. Este supărător să-l vedem subestimând ameninţarea reprezentată pentru interesele SUA de un regim care ne doreşte răul, în mod deschis", a spus Romney.

Mai multe pentru tine:
Cum arată Mircea Sandu după numeroasele bătălii cu cancerul. Fostul șef al FRF, invitat de onoare
Viața de film a lui Jean Constantin, nemuritorul actor care a murit în urmă cu 14 ani: „Pe toată America nu dau eu Constanța mea“ VIDEO
Cum arată noul pod peste Bega, construit în locul unuia din anii '40. Dotările spectaculoase pe care le are FOTO
Donald Trump, huiduit la Convenția națională libertarienilor. „Dacă nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Albă
Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în această situație : „Pe zi umblu mascată”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Kylian Mbappe, despărțire în lacrimi de PSG. Cum a reacționat la întrebarea ”De ce nu anunți că Real e noul tău club?”
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Lucrările la Canalul Siret-Bărăgan încep în septembrie. Barbu: Nici înainte de 89 nu s-a irigat pe trei milioane de hectare
Oficiali ONU estimează că 670 de persoane au fost îngropate într-o alunecare de teren în Papua Noua Guinee