Nepotul liderului sirian Al-Assad creează probleme cu Rusia prin postările pe Instagram FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională, preşedintele sirian Bashar al-Assad l-a reţinut pe vărul său bogat pentru a putea plăti împrumuturile acordate de preşedintele rus Vladimir Putin.

Liderul sirian l-ar fi plasat pe vărul său Rami Makhlouf sub arest la domiciliu, după ce fiul acestuia din urmă a expus bunăstarea familiei pe Instagram.

Mohammed Makhlouf, care deţine multe dintre cele mai mari companii siriene, a postat o serie de poze ostentative pe contul său de Instagram. Multe dintre ele îl prezintă de tânărul de 22 de ani în faţa unor maşini sport şi a vilei sale din Dubai. În alte fotografii, Makhlouf apare la bustul gol, pe iahtul său sau pe jet ski.

Într-un articol recent, Makhlouf Jr. a spus că va investi 300 de milioane de dolari în mai multe proprietăţi, precizând că banii provin din „afacerile” sale, potrivit Times.

Potrivit unor informaţii, Assad ar fi fost forţat de Putin să acţioneze, liderul rus cerând o plată de 3 miliarde de dolari din împrumuturile acordate statului sirian. Putin ar fi sugerat că dacă statul sirian nu are banii, familia Makhlouf sigur îi are. Se pare că Rami Makhlouf (50 de ani) a refuzat să cedeze bunurile familiei sale. Potrivit Times, bunurile ar fi fost confiscate ca urmare a unei „campanii împotriva corupţiei”. Presa străină relatează că Rami Makhlouf a fost plasat sub arest la domiciliu, alături de alţi doi fraţi şi de tatăl său.

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”