Iranul a executat un fost angajat în Ministerul Apărării care oferea informaţii CIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail

Iranul a executat un fost angajat al Ministerului Apărării, Reza Asgari, care a vândut informaţii către Central Intelligence Agency (CIA) din Statele Unite, a anunţat marţi justiţia iraniană, transmite Reuters.

Reza Asgari a intrat în legătură cu CIA în ultimii săi ani de activitate în Ministerul Apărării şi a vândut agenţiei americane informaţii despre programul de rachete al Iranului, a declarat un purtător de cuvânt al justiţiei, Gholamhossein Esmaili, citat de site-ul Mizan.

Asgari se retrăsese din minister în urmă cu patru ani. Esmaili a spus că Asgari a fost executat săptămâna trecută.

Esmaili a mai spus că un alt condamnat la moarte, Mahmoud Mousavi-Majd, un iranian acuzat că a spionat pentru serviciile americane şi israeliene, se numără printre alte persoane care vor fi executate.

Anul trecut, Iranul a anunţat că a capturat 17 spioni care lucrau pentru CIA.

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO