FOTO Cea mai sexy rusoaică a devenit membră a Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Maria Kozhevnikova a intrat în Dumă

Este actriţă, a fost votată cea mai sexy femeie din Rusia şi a apărut pe coperta unei publicaţii pentru bărbaţi. În urma alegerilor parlamentare de duminică frumoasa Maria Kozhevnikova a devenit deputat în Dumă rusă.

Actriţa Maria Kozhevnikova a fost aleasă membru al Dumei ruse, pe listele partidului premierului Putin, Rusia Unită, în urma legisaltivelor de duminică. Frumoasa rusoaică în vârstă de 27 de ani a fost aleasă în noiembrie 2011 cea mai sexy femeie din Federaţia Rusă. Fiică a unui cunoscut jucător de hochei rus, Maria Kozhevnikova a apărut în 2009 şi pe coperta Playboy, ediţia rusească. A devenit cunoscută ruşilor prin rolurile jucate în filme destinate tinerilor.

Victorie pentru Putin

Partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin obţine majoritatea absolută în Camera inferioară a Parlamentului (Duma) cu 238 de deputaţi din totalul de 450, potrivit datelor „repartizării preliminare a mandatelor". Potrivit Comisiei Electorale, Partidul Comunist, clasat al doilea în alegerile legislative de duminică, va avea 92 de deputaţi, Rusia Dreaptă (de centru-stânga) va avea 64 de locuri, iar Partidul Liberal-Democrat (naţionalist) 56.