Batman ban Suparman: infractor în Singapore, dar super erou pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea buletinului lui Batman ban Suparman a făcut senzaţie pe internet

Un tânăr din Singapore, arestat timp de aproape trei ani pentru că a încercat să jefuiască un magazin, a devenit  adevărată senzaţie pe internet, dar nu datorită faptelor sale dezonorante. Singaporeanul şi-a atras mii de fani datorită numelui lui de super erou(i). Se pare că fantasticul numelui lui nu i-a folosit la nimic atunci când autorităţile l-au aruncat în spatele gratiilor.

Batman bin Suparman, un tânăr de 23 de ani al cărui nume se traduce prin „Batman fiul lui Suparman”, a fost arestat pe 19 august, după ce ofiţerii l-au văzut în imaginile luate de camerele de supraveghere ale unui magazin. Tânărul a fost filmat cum a încercat să jefuiască acelaşi magazin în două ocazii separate.

Infractorul cu nume de super erou a reuşit să fugă cu 500 de dolari singaporezi, adică aproximativ 300 de euro, potrivit documentelor instanţei de judecată. Faptele reprobabile ale „super eroului” nu s-au oprit aici, el mai fiind acuzat şi de consum de heroină şi furtul unui card.

Sentinţa magistraţilor nu a fost blândă, Batman bin Suparman fiind condamnat la 33 de luni de închisoare.

Nu a durat mult, însă, şi tânărul a căpătat notorietate pe reţeaua de socializare Facebook, unde a fost creată o pagină cu numele lui, unde sunt postate mesaje umoristice. Batman bin Suparman a atras până acum aproape 11.000 de fani din toată lumea.

Mai multe pentru tine:
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
Țările înarmate nuclear au cheltuit pe arsenalul lor aproape 3.000 de dolari pe secundă în 2023
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
Legea “fugarilor”, contestată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, se discută marţi la Curtea Costituţională