VIDEO Fotografii nepublicate de la moartea prinţesei Diana vor fi dezvăluite într-un documentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un documentar despre accidentul auto care i-a fost fatal prinţesei Diana şi iubitului ei, Dodi Al Fayed, va fi prezentat în această săptămâbă la Cannes, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate fotografii de la moartea celor doi.

„Unlawful Killing" (Ucidere ilegală), un lungmetraj de 90 de minute, a fost sponsorizat de către actorul Keith Allen şi de Mohamed Al Fayed, tatăl lui Dodi. Conform afirmaţiilor regizorului acestui film, mai multe poze realizate imediat după accident şi nepublicate vor fi arătate în întreaga lume, mai puţin în Marea Britanie. „Filmul dezvăluie faptul că British Establishment a ascuns lucruri importante pe timpul anchetei de şaseluni. Documentarul lui Keith Allen recrează momentele cheie din anchetă şi demonstrează cum dovezi esenţiale au fost ascunse de public, cum familia regală a fost scutită de la a da dovezi şi cum jurnaliştii, în special cei de la BBC, au raportat evenimentele eronat în mod sistematic", se arată în descrierea filmului de pe site-ul oficial.

Keith Allen a precizat că televiziunile din Marea Britanie nu au dorit să cumpere acest film decât dacă era cenzurat drastic, ceea ce nu i-a convenit regizorului. „Decât să măcelărească filmul, îl arătăm în Franţa, apoi în America, şi oriunde în lume, exceptând Marea Britanie. Este o poveste despre cum a fost dezamăgită lumea şi conţine imagini cu Diana care spune că familia regală vroia să o închidă într-o instituţie de boli mintale", a spus acesta.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO