Reţea de proxeneţi români, dezmembrată la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece cetăţeni români au fost reţinuţi de poliţia pariziană, fiind suspectaţi că fac parte dintr-o reţea de proxenetism. Arestările au avut loc în urma unei încăierări dintre două grupuri de proxeneţi care a avut loc în arondismentul 18 din Paris.

Publicaţia franceză "Le Parisien" scrie despre dezmembrarea unei reţele de proxeneţi români, care a avut loc în urma unui conflict izbucnit după ce o tânără de 23 de ani, care practica prostituţia în pădurea Boulogne, a decis să-şi părăsească proxenetul, considerând că acesta îi lua toţi banii pe care îi câştiga şi că o trata cu brutalitate.

La îndemnul unei prietene, ea s-a pus în serviciul altui proxenet, însă bărbatul părăsit s-a hotărât să se răzbune. Însoţit de câţiva bătăuşi, el a decis să meargă la locuinţa noului "stăpân" pentru a-şi recupera fosta protejată.

Află cum s-a iscat încăierarea şi ce au descoperit poliţiştii în timpul anchetei

Mai multe pentru tine:
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO