Patru persoane, prinse în Belgia cu documente de identitate româneşti false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţişti belgieni

Poliţia belgiană a interceptat patru persoane - trei adulţi şi o fetiţă în vârstă de 7 ani - care încercau să se îmbarce sâmbătă spre Marea Britanie cu documente de identitate româneşti false, a anunţat marţi parchetul.

Cei patru au încercat să se urce la bordul unui feribot la Zeebrugge, dându-se drept turişti români. Supuşi controlului de poliţia de frontieră, unul din adulţi s-a dovedit a fi un albanez aflat în posesia unui paşaport fals.

În autovehiculul cu care călătoreau cei patru, înmatriculat în Republica Moldova, s-au mai găsit şi alte documente contrafăcute. Ceilalţi doi adulţi - un cuplu de persoane în vârstă de circa 30 de ani, originare din Italia - au fost plasaţi sub mandat de arest pentru trafic de persoane. informează agenţia Belga.

Albanezul, a cărui trecere în Marea Britanie fusese planificată de cuplu, a fost şi el arestat. Fetiţa a fost redată familiei sale din Italia, iar autovehiculul a fost confiscat, precizează Belga.

Mai multe pentru tine:
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO