O britanică în vârstă de 106 ani, Connie Titchen, se vindecă de COVID-19 şi creşte moralul ţării VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O britanică în vârstă de 106, Connie Titchen, s-a vindecat de covid-19, iar după trei săptămâni de luptă împotriva noului coronavirus, această stră-stră-bunică născută în 1913 a fost externată săptămâna aceasta de la un spital din Birmingham (centru), au anunţat serviciile locale de sănătate, care o prezintă traversând spitalul în aplauzele îngrijitorilor, relatează AFP.

Centenara ”este considerată drept pacienta cea mai în vârstă care a învins virusul” din ţara sa, potrivit serviciilor de sănătate de la Birmingham.

Întrebată la spital dacă se consideră ”norocoasă”, ea confirmă şi spune că abia aşteaptă să-şi revadă familia.

Potrivit nepotului său Alex Jones, citat într-un comunicat, Connie Titchen, căreia îi plăcea, când era mai tânără, să danseze, să meargă cu bicicleta, să joace golf şi un fast-food din când în când, îşi datorează longevitatea faptului că este ”activă fizic şi foarte independentă”.

Povestea sa aduce o rară veste bună în Regatul Unit, unde bilanţul epidemiei noului coronavirus se apropie de 13.000 de morţi - un bilanţ care nu include decesele din azilurile de bătrâni, în care situaţia este îngrijorătoare.

Mai multe pentru tine:
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol