Monica face naveta între prezentările de modă şi televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2008 a început bine pentru Monica Columbeanu. În ianuarie, ea a apărut pe coperta revistei italiene "Max", într-un pictorial din proiectul "Lupta împotriva rasismului", lansat de

Anul 2008 a început bine pentru Monica Columbeanu. În ianuarie, ea a apărut pe coperta revistei italiene "Max", într-un pictorial din proiectul "Lupta împotriva rasismului", lansat de publicaţie.

La începutul lunii februarie, modelul a fost prezent la Roma, pentru un interviu şi o şedinţă foto pentru "Qui Magazine". În această perioadă, Monica se află la Milano cu ocazia Săptămânii modei.

Zilele în capitala modei sunt pentru româncă un du-te-vino între şedinţe foto, apariţii la televiziuni şi prezentări de modă. Sâmbătă, ea a defilat ca "guest star" pentru colecţia "Seduzioni Diamonds", de Valeria Marini.

Creatoarea italiană de modă, o răsfăţată a publicului din Peninsulă, şi-a obişnuit fanii cu articole vestimentare rafinate. Monica a îmbrăcat două rochii de seară sexy, una roşie, lungă, din satin cu diamante în talie, şi o alta neagră, din dantelă, cu şliţ şi decolteu îndrăzneţ.

O altă invitaţie a venit din partea studiourilor Mediaset, televiziunea lui Berlusconi, urmând ca în aceeaşi zi Monica să participe la emisiunea unei alte celebrităţi italiene, Simona Ventura. În pregătire este şi un interviu-reportaj pentru emisiunea "Moda de la Rete4", unde Columbeanu va da unele sfaturi despre tendinţe şi va vorbi despre cariera ei dincolo de graniţele ţării. (Dana Viţelaru, Milano)