Momentul în care soldații ucraineni salvează un rus cu piciorul strivit: Omoară-mă / Nu suntem ca voi! | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video cu soldații ucraineni care au salvat un militar rus care mergea cu un transportor blindat și care a fost rănit într-o ambuscadă, a devenit viral pe rețelele de socializare. Văzându-se încolțit, cu piciorul strivit între vehiculul în care se afla și un zid, soldatul rus a cerut să fie ucis, dar ucrainenii l-au scos dintre fiare și i-au acordat îngrijiri.

Un soldat rus a rămas blocat cu un picior strivit între vehicul și un zid de care s-a izbit, în timp ce ceilalți au murit în urma atacului sau au fugit. Soldatul ucrainean care a filmat scena cu camera montată pe cască le cere camarazilor săi să-l acopere și merge să vadă ce s-a întâmplat cu soldatul rus, care nu poate să se miște.

Soldat ucrainean: - Scursură. Ce faci, nenorocitule? Ești terminat. O să-ți tai piciorul. Băieți, am nevoie să mă acopere cineva din grădină.

Soldat rus: - Ascultă, omoară-mă.

Soldat ucrainean: - Pe dracu, ia-o ușor! (...) Nu suntem ca voi, retardaților! 

Soldat ucrainean: - Cum te cheamă? Unde ești rănit? De unde ești? Repede!

Soldat rus: - Kostroma (în regiunea Belgorod, aproape de granița de Ucraina - n.r.). Sunt doctor.

Soldat ucrainean: - Ce dracu de doctor?

Soldat rus: - Doctor!

Soldat ucrainean: - Și-atunci de ce-ai venit aici să omori oameni? 

Soldat rus: - N-am omorât pe nimeni.

Soldat ucrainean: - Nu mai spune! (Soldatul rus urlă de durere, în timp ce ucraineanul îndepărtează cărămizile din zid pentru a-i elibera piciorul.) Conduci un transportor blindat, nenorocitule! 

Soldat rus: - Sunt doctor!

Soldat ucrainean: - Ești blocat, ești terminat. Nu putem să-l scoatem până nu mutăm blindata. Nu, are piciorul blocat (se adresează camarazilor lui - n.r.). Doctore! Dacă ești doctor...

Soldat rus: - Sunt doctor!

Soldat ucrainean: - ... n-ai fi venit niciodată aici să ucizi civili. Idiotule...

Soldat rus: - N-am omorât civili. 

Soldat ucrainean: - Astea-s povești, conduci un transportor blindat aici! Cu arme! 

Soldat rus: - Le arătam drumul.

Soldat ucrainean: - Drumul?!

Câteva zile mai târziu, a apărut o altă filmare pe Twitter, în care soldatul rus apare într-un interviu cu un ofițer ucrainean, căruia îi explică cum a fost capturat.

„În dimineața de 23 septembrie, mergeam cu un transportor blindat. Am dat peste un grup de recunoaștere (ucrainean - n.r.). Au tras asupra noastră din pădure. Șoferul și omul de la comunicații au fost uciși pe loc. Apoi am ieșit de pe drum, am dărâmat un stâlp și ne-am izbit de un garaj din cărămizi. După ce am dărâmat stâlpul, eu am fost aruncat de pe mașină și mi-am prins piciorul între vehicul și garaj. Cei care au putut au fugit. Dar eu am rămas”, a spus soldatul rus. 

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus