Italia: Român bătut până a intrat în comă pentru că a încercat să salveze o femeie de la viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 47 de ani a fost bătut cu cruzime de un tânăr conaţional pentru că l-a împiedicat să violeze o femeie. După mai multe lovituri de pumni şi de picioare la cap, românul salvator a intrat în comă, fiind internat la un spital din Andria, regiunea italiană Puglia.

Incidentul a avut loc în oraşul Barletta din provincia Barletta-Andria-Trani (Puglia, Italia), relatează adevarul.it. Bărbatul de 47 de ani a fost transportat la spital, plin de sânge şi inconştient, după ce a încercat să oprească un conaţional să violeze o româncă.

Poliţia l-a arestat pe Ionuţ Tenchi, în vârstă de 26 de ani, care a încercat să violeze o femeie, tot de naţionalitate română, profitând de faptul că soţul acesteia nu era acasă. Bărbatul care a intervenit în agresiunea era un prieten de-al cuplului căsătorit.

Nervos că l-a întrerupt „din activitate", tânărul a început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele până ce bărbatul de 47 de ani a leşinat. Tenchi l-a stropit, însă, cu apă rece pe faţă ca să poată continua bătaia.

Poliţia l-a arestat, de îndată, pe agresor, în baza declaraţiilor martorilor. Tenchi are deja antecendete penale pentru furt, opunere de rezistenţă în faţa forţelor de ordine şi pentru fals în declaraţii.