FOTO VIDEO Noi proteste violente în Paris. Manifestanţi din mişcarea „Vestelor Galbene“ au pătruns cu forţa în sediul unei televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE

Protestatarii din mişcarea „Vestelor Galbene“ s-au bătut cu poliţia pe străzile Parisului, în timpul unor manifestaţii la care participă mii de oameni. Protestatarii îşi exprimă nemulţumirea faţă de Guvern atât în capitala Franţei, cât şi în alte oraşe mari. Forţele de ordine au folosit chiar şi gaze lacrimogene.

În timpul ciocnirilor din Franţa, poliţia a arestat 193 de manifestanţi, scrie publicaţia „Le Parisien“. Protestatarii au reuşit să intre şi în sediul postului de televiziune BFM TV, unde au strigat diferite sloganuri. 

GALERIE FOTO

Mişcarea „Vestelor Galbene“ a început în toamna lui 2018, când francezii au decis să protesteze faţă de creşterea preţului carburanţilor. Ulterior, au fost diverse revendicări, de la creşterea puterii de cumpărare la demisia preşedintelui Emmanuel Macron. Treptat, manifestaţiile şi-au mai pierdut intensitatea, până recent. 

Mai multe pentru tine:
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei