Crimă şocantă în Germania. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi a aruncat-o pe autostradă, pentru a fi lovită de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captura Video NDR

O femeie de 31 de ani din Germania a fost găsită moartă pe o autostradă din nordul ţării. În primă fază s-a suspectat că a fost vorba de un accident rutier, însă anchetatorii au descoperit că tânăra fusese înjunghiată.

Ancheta s-a declanşat sâmbătă, 20 noiembrie, după ce cadavrul femeii a fost găsit pe autostrada A7, în Schleswig-Flensburg, landul Schleswig-Holstein. Femeia fusese lovită de un vehicul, dar avea şi mai multe plăgi înjunghiate. În baza probelor adunate, poliţiştii l-au reţinut pe soţul tinerei - un bărbat de 33 de ani - pentru omor din culpă, relatează NDR.

Bărbatul este acuzat că sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6:00, ar fi oprit maşina pe banda de urgenţă a autostrăzii şi şi-ar fi înjunghiat soţia, apoi aruncând-o pe asfalt.

Poliţiştii cred că femeia ar fi supravieţuit în urma înjunghierii şi ar fi murit după ce a fost lovită de camion. Şoferul acestuia nu a oprit, însă experţii care au făcut cercetări la faţa locului presupun că şoferul acestuia nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

Presa germană scrie că soţul a fost reţinut în apropierea locului incidentului, iar duminică ar fi fost internat la psihiatrie. Bărbatul nu a vrut să dea nicio declaraţie despre cele întâmplate.

Luni a fost găsit şi cuţitul cu care ar fi fost înjunghiată femeia. Poliţia caută martori care ar putea oferi detalii care să facă lumină în acest caz ciudat.