VIDEO Irinel Columbeanu vorbeşte la Realitatea TV doar pe bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu nu a omis să taxeze postul Realitatea TV pentru pentru faptul că nu şi-a onorat datoria pe care o are faţă de el, ca urmare a unui interviu acordat în luna martie.

În urma deciziei magistraţilor de a-i acorda lui Irinel Columbeanu custodia temporară a Irinei, omul de afaceri a fost sunat pentru a intra în direct la Realitatea TV. Întrebat de prezentatoarea Emma Zeicescu ce părere are despre decizia magistraţilor, Irinel Columbeanu a declarat: "Când patronii dumneavoastră se vor hotărî să-şi plătească datoriile către Fundaţia Columbeanu, o să vă dau şi punctul meu de vedere".

Omul de afaceri făcea referire la banii pe care ar fi trebuit să-i primească de la Realitatea TV pentru un interviu. El a fost prezent în platoul RTV pe 29 martie, unde a vorbit despre viaţa sa, dar nu pe gratis, ci a cerut 5.000 de euro, despre care a spus că vor ajunge în contul Fundaţiei Columbeanu. "Mulţumesc RTV că a făcut o donaţie de 5.000 de euro fundaţiei mele, pentru ajutorarea copiilor săraci, ca eu să mă aflu în această emisiune", a spus omul de afaceri în emisiunea respectivă.

Banii nu au fost viraţi nici până în ziua de azi, iar explicaţia postului este că respectivul contract de sponsorizare a fost semnat de directorul RTV Cătălin Popa, dar se pare că acesta nu ar mai fi ocupat postul de director executiv la data semnării contractului.