Rostopasca, planta care tratează şi hepatitele, şi leucemia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are hac de cojocul negilor, de aceea i se mai spune şi negelariţă, însă proprietăţile plantei sunt atât de puternice, încât poate trata cele mai multe afecţiuni ale ficatului şi poate preveni şi cancerul.

Rostopasca are în compoziţie alcaloizi, sparteină, vitamina C, ulei volatil, flavonoizi, saponoide, săruri minerale, substanţe care o recomandă în tratamentul a peste o sută de afecţiuni.

Printre cele mai importante se numără colicile biliare, dischinezia biliară, acneea, eczemele, enterocolitele, hepatitele acute şi cronice. Rostopasca poate fi un bun remediu şi în tratamentul leucemiei. În caz că nu ştiai, extractul din această plantă poate opri procesul de dezvoltare a tumorilor?

Dacă e administrată pe cale internă

Rostopasca este hematopoetică, adică ajută la formarea sângelui, de aceea se recomandă în tratamentul leucemiei. Se face un amestec din urzici, mlădiţe de soc şi rostopască, 2 linguriţe de plante uscate la 250 ml apă clocotită şi se beau 2 l pe zi.

În bolile hepato-biliare, cum este hepatita cronică şi dischinezia biliară, se utilizează tinctura de rostopască. De 3 ori pe zi se consumă 10 picături de tinctură.

Află cum poţi trata diferite afecţiuni cu această plantă-minune pe clickpentrufemei.ro.

Sucul-minune care distruge celulele canceroase în 42 de zile
Terapii alternative pentru psoriazis