Pe această stradă a fost instalată prima cabină pentru masturbare: ce găsesc înăuntru bărbaţii care vor să o folosească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabina a fost folosită de 100 de bărbaţi în ziua inaugurării/FOTO Mashable

O companie care produce jucării sexuale a montat pe o stradă din New York o cabină pentru masturbare, pentru a veni astfel în sprijinul bărbaţilor care „se simt stresaţi”.

Cabina seamănă cu una telefonică, doar că este acoperită cu o perdea, pentru discreţie. Cei care vor să o folosească au la dispoziţie un scaun pe care pot sta comod şi un laptop conectat la Internet, scrie publicaţia americană „Mashable”.

Cabina numită GuyFi a fost montată de compania Hot Octopuss şi a fost instalată pe 5th Avenue din New York. Decizia a fost luată din dorinţa companiei de a ajuta bărbaţii „să scape de stres”.

Un studiu realizat de publicaţia Glamour a arătat că aproximativ 31% din bărbaţii care citesc această revistă se masturbează la serviciu. Astfel, ei au de acum o variantă mai potrivită, spune conducerea companiei Hot Octopuss.

Potrivit acesteia, în ziua inaugurării, cabina de masturbare a fost folosită de 100 de bărbaţi. Datorită succesului de care se bucură proiectul, Hot Octopuss vrea să monteze şi alte cabine de acest fel pe mai multe străzi din Manhattan.