Ce faci când nu mai ai încredere în el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că e vorba de infidelitate, minciuni sau promisiuni încălcate, odată ce partenerul de viaţă ţi-a greşit, încrederea în el începe să ştirbească. Există însă câteva lucruri pe care le poţi face pentru a vă salva relaţia şi pentru a-l putea privi din nou cu ochi buni.

Priveşte înainte

A te concentra pe faptele din trecut este o capcană care te ţine legată de gesturile care te-au rănit. Dacă toată atenţia ta este canalizată asupra amintirilor neplăcute, acest lucru va reprezenta o piedică în calea iertării. Eliberează-ţi sufletul, chiar dacă experienţele au fost dureroase. Vindecarea trecutului este necesară, ca să o iei de la capăt. Aşadar, acordă-i partenerului ocazia de a-ţi demonstra că mai merită o şansă să îndrepte lucrurile.

Discutaţi, nu vă certaţi

Discutaţi, nu disecaţi problemele pe care le aveţi. Vorbiţi cu calm. Povesteşte-i ce ai pe suflet, cum te simţi în urma celor întâmplate şi în ce fel ţi-au fost înşelate aşteptările. Pentru ca el să-ţi recâştige încrederea, este important să înţeleagă consecinţele faptelor sale. Evită însă să-i vorbeşti pe ton de reproş, este posibil să nu-şi dorească să mai comunice şi se va închide în el.

Descoperă mai multe pe www.clickpentrufemei.ro

Greşeli în cuplu care te costă fericirea

Soţ dominator egal relaţie toxică