Ce dezvăluie poziţia sexuală preferată despre partenerul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Despre bărbatul care preferă poziţia misionarului se spune că este puţin nesigur.

Sigur ai observat că în momentele intime partenerul tău foloseşte mai des o anumită poziţie sexuală. Însă aceasta nu doar că-i oferă un orgasm mai intens, ci poate dezvălui indicii despre personalitatea lui. Descoperă ce spune poziţia sexuală preferată despre el!

Femeia mereu deasupra

 
Bărbatul care-şi iubeşte partenera şi vrea să o vadă mereu fericită, îi va lăsa mână liberă şi în intimitate. Bărbatul care-şi lasă partenera să controleze actul sexual este cel care pune plăcerea ei peste nevoia lui. Este încrezător în abilităţile sale de amant, mai ales că ştie că poate oricând să-şi domine partenera în pat.
 

Poziţia misionarului

 
Despre bărbatul care preferă această poziţie clasică se spune că este puţin nesigur sau are nevoie de o asigurare pe care o poate vedea doar pe faţa parteneri sale. Poate fi însă şi o persoană căreia îi place controlul în timpul actului sexual, iar poziţia misionarului i-o oferă. Întrucât partenerii stau faţă în faţă, este o poziţie intimă, care poate indica că el este mai romantic din fire, însă fără spirit de aventură.

Află ce spune poziţia sexuală preferată despre partenerul tău pe clickpentrufemei.ro.

Cele 5 poziţii sexuale pe care femeile le urăsc
De ce să nu faci sex cu un bărbat atrăgător?