„Adevărul“ retrage articolul „Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Redacţia „Adevărul“ a decis să retragă textul „Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“, publicat în data de 17 iulie 2015, pe site-ul adevarul.ro, acesta fiind o eroare regretabilă pentru care ne cerem scuze faţă de cititori.

Textul publicat contravine valorilor şi principiilor pe care se bazează redacţia „Adevărul“, tocmai de aceea ne cerem scuze în faţa cititorilor noştri pentru orice inconvenient creat, atât prin publicarea textului în primă fază, cât şi prin decizia de a-l retrage de pe site-ul adevarul.ro.

„Adevărul“ încurajează dialogul constructiv, garantând libertatea ideilor. În acest caz, redacţia vrea să sublinieze că „Adevărul“ nu stimulează violenţa sexuală, sexismul sau prejudecăţile, ci, din contră, îşi doreşte să atragă atenţia asupra acestor atitudini greşite şi a practicii lor în societatea românească. 

Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi că ne ajutaţi să creştem în fiecare zi, să ne îndreptăm greşelile şi să construim un spaţiu de dezbatere deschis şi curat. 

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”