Un american, lovit de trei ori de fulger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima oară când a fost lovit de fulger, Bob Edwards a necesitat câteva zile de spitalizare

Bob Edwards, originar din statul Carolina de Nord, a fost lovit de trei ori de fulger, iar, din fericire, de fiecare dată a supraviețuit.

În 1997, în timpul unei furtuni, Bob Edwards mergea liniștit pe stradă, când o descărcare electrică l-a pus la pământ. Bărbatul spune că şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost resuscitat de paramedici. După 12 ani, incidentul s-a repetat, Edwards fiind din nou lovit de fulger, în timpul unei călătorii. De data aceasta, efectele au fost mai puţin grave. Bărbatul a leşinat, dar nu a mai avut nevoie de resuscitare. Şi-a revenit destul de repede, fără nicio intervenţie.

Își va reveni complet
Recent, în timp ce ieşea dintr-un restaurant, bărbatul a fost lovit de fulger pentru a treia oară. Edwards a leşinat şi şi-a revenit după câteva minute. S-a târât apoi până la uşa localului ca să ceară ajutor. „M-a văzut o fetiţă din restaurant şi i-a spus tatălui ei ce s-a întâmplat. Acesta ieşit repede să mă ajute", a spus acesta. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital şi externat după câteva zile. Şi de această dată, medicii spun că îşi va reveni complet.