Topul sporturilor prin care se ard cele mai multe calorii într-o oră, fără a merge la sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu ai timp să mergi la sală, dar îţi doreşti să slăbeşti, încearcă unul din sporturile care ard rapid un număr impresionant de calorii într-o singură oră.

Există o mulţime de lucruri de care trebuie să ţinem cont în dezvoltarea unui program de exerciţii fizice pentru a satisface nevoile organismului prin găsirea unor activităţi care vă fac plăcere, pentru a avea un impact pozitiv asupra psihicului dumneavoastră, scrie businessinsider.com.

Dacă nu dispuneţi de prea mult timp, una dintre cele mai bune metode este efectuarea unor exerciţii care ard rapid caloriile. 

Alergarea sau săritul corzii - 1,074 calorii / oră

În topul celor mai eficiente exerciţii se află săritul corzii şi alergatul. Faceţi una dintre aceste activităţi timp de o oră şi puteţi pierde până la 1.074 de calorii.

Fotbal  şi Taekwondo - 937 calorii/oră

Taekwondo şi fotbalul sunt cele mai intense sporturi competitive din această listă, arzând 937 de calorii pe oră.

Înot -  892 calorii/oră

O revigorare prin înot este extrem de eficientă, dar şi foarte benefică atunci când vreţi să scăpaţi de kilogramele în plus, arzând 892 de calorii pe oră .

Alergatul pe scări  819 calorii / oră

Fie că urcaţi scările blocului sau pe un stairmaster,  veţi reuşi să ardeţi aproximativ 892 calorii/oră.

Tenis - 728 calorii / oră

Baschet  - 728 calorii / oră

Un joc de baschet este un antrenament excelent, arzând aproximativ 728 de calorii pe oră.

Aerobic - 664 calorii / oră

Patinaj pe gheaţă 637 calorii / oră

FOTO businessinsider.com

Mai multe pentru tine:
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”