VIDEO A fost descoperit elixirul tinereţii veşnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetătorul rus Vladimir Skulachev este aproape de o descoperire epocală. El a declarat că există posibilitatea inducerii tinereţii veşnice.

Rusul susţine că a testat un antioxidant, creat de el, pe şobolani şi că cei trataţi şi-au păstrat funcţiile tinereţii mai mult timp faţă de ceilalţi. Totodată, cercetătorul susţine că în cel mult doi ani va exista şi o variantă pentru comerţ a "elixirului" descoperit de el., potrivit allvoices.com.

În ciuda faptului că medicamentul şi teoria rusului dau naştere la controverse, cercetările sale se bazează pe date ştiinţifice exacte. Astfel, corpul uman se "deteriorează", sau îmbătrâneşte, în mare parte, din cauza oxidărilor, cunoscute şi sub denumirea de arderi, la nivel intracelular. Compusul creat de Skulachev neutralizează cantitatea mică de oxigen necesară arderilor, menţinând totodată cantitatea de oxigen necesară vieţii.

Teoria rusului este susţinută totodată şi de doctorul Gunter Blobel, câştigător al Premiului Nobel.

Vladimir Skulachev lucrează la proiectul său de peste 40 de ani. El este susţinut de mulţi cercetători din întreaga lume care admit că pentru a rămâne tânăr oricât de mult doreşte, un om are nevoie doar de un anti-oxidant care să funcţioneze corect în corpul său.

VIDEO