Va fi mult mai uşor şi mult mai sigur să comanzi un taxi la Aeroportul Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii care doresc să comande un taxi în zona Sosiri din cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă din Bucureşti vor putea, începând de marţi, să folosească sistemul Clever Taxi, potrivit unui comunicat remis „Adevărul“.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, în colaborare cu Clever Tech şi având sprijinul Orange, pune la dispoziţia pasagerilor două chioşcuri cu afişaj digital touch screen ce folosesc sistemul Clever Taxi.

Cu ajutorul acestora călătorii români şi cei străini vor putea comanda un taxi şi vor fi preluaţi de acesta din zona Sosiri, taxiurile comandate având acces în această zonă.

Chioşcurile cu afişaj digital permit comandarea unui taxi în mai multe limbi de circulaţie internaţională şi tipărirea unui bon cu detaliile privind compania de taxi comandată, numărul de indicativ al maşinii, intervalul de timp estimat până la sosirea taxiului, numărul de telefon al dispeceratului şi adresa de e-mail pentru sugestii şi sesizări.

Comenzile transmise prin sistemul Clever Taxi vor fi preluate cu prioritate de şoferii taximetrişti din Bucureşti afiliaţi celor 12 companii de taximetrie care participa în program. Oferta este în permanenţă extinsă şi către alte companii de taxi din Bucureşti.

De la lansarea, în octombrie, a aplicaţiei mobile Clever Taxi au fost preluate si confirmate peste 1 milion de comenzi de taxi. Aplicaţia este disponibilă pentru dispozitivele cu Android, iOS şi Windows Phone.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Mai multe pentru tine:
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Florin Arteni şi Florin Lehaci, argint pentru România în proba de dublu rame masculin, la Europenele de Canotaj de la Szeged
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”