Tim Cook a dat autografe pe telefoane la lansarea iPhone la China Mobile şi a vorbit despre iPhone-uri mai mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tim Cook a dat autografe pe iPhone-urile primilor cumpărători FOTO imore.com

După şase ani de negocieri, cel mai popular smartphone din lume a devenit disponibil la cer mai mare operator din lume. Directorul executiv al Apple a fost prezent la lansarea iPhone-ului la China Mobile, potrivit Bloomberg.

Tim Cook s-a aflat, alături de Xi Guohua, directorul executiv al China Mobile, la magazinul principal al companiei. Cook a împărţi iPhone-uri autografiate primilor clienţi după care a lăudat parteneriatul dintre cele două companii.

„Acesta este doar începutul colaborării dintre China Mobile şi Apple prin care vom oferi cele mai bune experienţe din toată lumea“, a declarat Cook. Câţiva oameni au întrebat dacă următorul iPhone va avea un ecran mai mare.

El a răspuns că Apple nu discută despre proiectele de viitor, dar a zis că se lucrează la „lucruri măreţe“, pe care vor să le ţină secrete fiindcă publicul va fi „mult mai fericit când le va vedea“.

Pe 15 ianuarie, China Mobile a comunicat că au fost precomandate un milion de iPhone-uri. Se astimează că Apple va vinde între 10 şi 30 de milioane de unităţi prin China Mobile. 

Haide să discutăm pe Facebook la „Tech Adevărul