Site-ul care te scapă cu doar câteva click-uri de toate mail-urile nedorite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sigur te-ai abonat la numeroase newslettere pe care nu le mai doreşti acum sau la tot felul de oferte pe site-urile de profil. Decât să-ţi cureţi căsuţa de mail manual, foloseşte Unroll.me.

Unroll.me e un site unde-ţi conectezi contul de mail şi imediat începe să-ţi scaneze mesajele ca să vadă toate listele unde eşti abonat. Durează o perioadă pentru a le găsi, pentru că în anii în care ai folosit căsuţa de mail te-ai abonat, poate chiar fără să vrei, la multe mesjae de oferte.

După ce îţi introduci adresa de mail, Unroll va începe să scaneze după toate mail-urile la care eşti abonat.

După acest pas, sunt listate toate mail-urile de la care primeşti mesaje automate regulat, ori în fiecare zi, ori o dată pe săptămână.

Ai două opţiuni - poţi să dai Unsubscribe sau poţi să adaugi link-urile la Rollup, un mail automat pe care îl vei primi zilnic, cu toate ofertele într-un singur loc.

Dacă vrei să dai Unsubscribe la mai mult de cinci mail-uri va trebui să dai Share pe Facebook. Trebuie să-ţi zic un truc - poţi să apeşi butonul de „Like on Facebook“, se deschide o căsuţă de Share şi o închizi, fără să publici nimic pe reţeaua socială. Unroll va considera că deja ai dat Share şi te va lăsa să dai Unsubscribe la mai mult de cinci liste.