Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition. Specificaţii şi preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a preluat funcţii de pe seria Galaxy S20, precum un display potrivit pentru o navigare fluidă, camera cu tehnologie AI, chipset-ul sau bateria, pentru a crea noul Galaxy S20 FE.

Galaxy S20 FE vine echipat cu o cameră principală de 12MP cu Space Zoom 30x şi o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning, care le permit utilizatorilor să surprindă instantaneu cea mai bună imagine pentru reţelele sociale.

Cu senzorii mari de imagine de pe Galaxy S20 FE, capabili de o procesare a imaginii din mai multe cadre, puteţi realiza fotografii mai bogate şi mai vibrante – chiar şi în condiţii de lumină. Procesarea imaginii din mai multe cadre, în modul nocturn cu integrarea cadrului AI, stabilizează imaginea automat în momentul înregistrării sau fotografierii unui subiect.

Samsung a echipat noul Galaxy S20 FE cu un procesor avansat şi cu o conectivitate 5G, care se alătură unui ecran Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Galaxy S20 FE se conectează instantaneu la ecosistemul de produse Galaxy, precum Galaxy Buds Live şi Galaxy Fit2.

Telefonul are şi o baterie considerabilă, de 4500mAh, şi vine cu rezistenţă la praf şi apă IP68. Utilizatorii Galaxy primesc trei generaţii de actualizări ale sistemului de operare Android (OS) care vor menţine noul Galaxy S20 FE în actualitate prin intermediul celor mai recente servicii de securitate şi funcţii oferite de Samsung.

Începând cu 2 octombrie 2020, Galaxy S20 FE va fi disponibil pe scară largă online pe site-ul Samsung România, dar şi în ofertele operatorilor şi retailerilor parteneri. Precomenzile pentru Galaxy S20 FE 5G şi S20 FE sunt disponibile pe site-ul Samsung România din data de 23 septembrie 2020.

Preţul lui Samsung Galaxy S20 FE începe de la 749 de euro.