Huawei lansează soluţia All-Flash Data Center pentru centrele de date

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei All-Flash Data Center.

Huawei a organizat recent evenimentul „Moving towards an All-Flash Data Center”, în cadrul căruia a fost prezentată soluţia All Flash Data Center alături de ultimele tendinţe şi tehnologii, precum şi provocările cu care se confruntă centrele de date.

Johan Westin, Nordic CTO pentru divizia Cloud & AI, Huawei, a ţinut un discurs în care a prezentat patru provocări cu care se confruntă centrele de date şi trei avantaje oferite de soluţiile All-Flash Data Center.

Ţinând cont de creşterea explozivă a volumului de date, de tipurile diverse de date şi de importanţa tot mai mare a acestora, centrele de date se confruntă cu patru provocări majore:

  • transformarea digitală profundă a companiilor a determinat trecerea din offline în online a multor servicii şi apariţia unui număr mare de servicii inovatoare. 
  •  consumul mare de energie al centrelor de date duce la costuri şi la emisii de carbon mai mari. 
  • în fiecare an multe companii suferă pierderi economice din cauza pierderilor de date şi a întreruperii furnizărilor de servicii, ceea ce duce la o scădere a veniturilor cu 8%. 
  • eficienţa O&M („Operations & Maintenance”, operaţiuni şi servicii de mentenanţă) este unul dintre factorii cheie în dezvoltarea centrelor de date.

Pentru a face faţă acestor provocări, Huawei a lansat soluţia All-Flash Data Center. Cele trei avantaje principale ale soluţiei All-Flash Data Center includ trecerea la all-flash pentru mai multe tipuri de date şi situaţii, reconstruirea all-IP pentru reţelele de centre de date şi O&M inteligent pentru tot ciclul de viaţă al întregului centru de date.

Soluţia all-flash pe mai multe niveluri contribuie la proiectarea unui centru de date mai ecologic, cu eficienţă şi disponibilitate mai mari, O&M mai inteligent, cost total de deţinere scăzut şi niciun blocaj în reţea.

Până acum, soluţiile Huawei all-flash OceanStor Dorado au oferit servicii optime în numeroase industrii, inclusiv cel financiar, instituţiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de internet, producţiei şi domeniului energetic.