Huawei a anunţat un desktop de birou, MateStation S

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Desktop Huawei MateStation S.

Huawei a anunţat azi, 16 august, intrarea pe piaţa PC-urilor de tip desktop, o dată cu lansarea noului HUAWEI MateStation S.

HUAWEI MateStation S este echipat cu un Procesor AMD Ryzen 5 4600G (7 nm). Noul desktop se poate conecta cu Huawei Share şi Multi-Screen Collaboration. Sistemul e încadrat de un şasiu minimalist, compact.

Şasiul de 8.6 L este mai mic decât cel al PC-urilor de birou tradiţionale, ceea ce îl face potrivit pentru birourile de mici dimensiuni.

Împreună cu un ecran Full HD de 23,8 inci, oferind trei rame subţiri şi un raport de 90% ecran-corp, oferă o calitate a imaginii pentru vizualizarea clară a tuturor materialelor, de la documente la videoclipuri. Ecranul are certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light şi certificarea Flicker Free.

HUAWEI MateStation S are procesor cu 6 miezuri, AMD Ryzen 5 4600G şi Radeon Graphics integrat.

Echipat cu o unitate SSD NVMe conectată prin interfaţa PCIe, HUAWEI MateStation S suportă viteze mari de citire şi scriere. Utilizatorii pot opta şi pentru extinderea sistemului cu hardware PCIe şi memorie DDR4 cu două canale, folosind conectorii suplimentari de pe placa principală. Sistemul dispune de conectivitate Wi-Fi integrată MIMO 2x2 pentru Internet şi Bluetooth 5.0 pentru conectarea perifericelor fără fir.

Sistemul de răcire eficient şi ventilatorul silenţios ajustează viteza de răcire pe măsură ce temperatura componentei se schimbă, făcând controlul temperaturii mai inteligent.

Sistemul de conducte de aer sprijină gestionarea precisă a circulaţiei aerului, asigurându-se că aerul cald este expulzat printr-o conductă de aer dedicată.

În Huawei Store, HUAWEI MateStation S este disponibil împreună cu HUAWEI Display 23.8 inci până pe data de 22 august, la preţul de 2.400 lei, la care se adaugă preţul special al monitorului de 499 lei. Produsul dispune de plata în 3 sau 6 rate fără dobândă şi de livrare rapidă şi gratuită şi de asemenea, poate fi achiziţionat şi cu plata ramburs fără taxe adiţionale.