Coreea de Nord, într-o satiră de la „The New Yorker“: testul cu rachetă a fost anulat din cauza Microsoft Windows 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Jong Un este actual lider din Coreea de Nord. FOTO The Telegraph

Publicaţia americană „The New Yorker“ are o nouă satiră din seria „The Borowitz report“ şi noile ţinte sunt Coreea de Nord şi Windows 8 de la Microsoft.

„Agenţia oficială de presă din Coreea de Nord a anunţat astăzi că testul cu rachetă a fost anulat din cauza problemelor cu Windows 8“, astfel începe textul din „The New Yorker“. Această ţară este în centrul atenţiei în aceste zile în urma ameninţărilor sale, iar Andy Borowitz profită de moment pentru a scrie o satiră în care cuprinde şi produsul Microsoft.

„Agenţiile de informaţii au spus că anunţul oferă o rară ocazie de a vedea cum funcţionează programul cu rachetă pe care îl are Coreea de Nord, care anul trecut rula pe Windows 95“, continuă Borowitz. Aceeaşi agenţie oficială de presă informează că testul a fost amânat pe o perioadă nedefinită. Probabil că până îşi întorc calculatoarele la Windows 95.

Autorul publicaţiei nu uită să-şi certifice informaţiile cu o sursă, cum altfel dacă nu apropiată regimului nord-coreean. „Liderul suprem Kim Jong Un este furios din cauza problemelor cu Windows 8 şi ia în calcul mai multe opţiuni, inclusiv aceea de a declara război Microsoft“, încheie Borowitz articolul său. Probabil că echipamentele Apple sunt un pic prea scumpe.

Articolul original este disponibil pe site-ul publicaţiei.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.