Usain Bolt, recordmenul la 100 de metri, ar putea întrece şi gravitaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usain Bolt se poate întrece şi cu gravitaţia.

Usain Bolt este rapid şi lumea nu se mai îndoieşte de această aptitudine a jamaicanului, iar asta s-a văzut din plin la Olimpiada de la Londra. Însă este mai rapid decât gravitaţia? Se pare că într-o anumită măsură este.

Cei de la MinutePhysics s-au întrebat cine ar fi cel mai rapid dintre Usain Bolt şi gravitaţie. Ei au venit cu un răspuns şi cert este că a fost o cursă cu un final strâns. MinutePhysics a ajuns la concluzia că da, Bolt este mai rapid decât un om care cade, ceea ce-l face mai rapid decât gravitaţia. Probabil că asta nu-i aduce un nou aur olimpic, dar cu siguranţă se poate mândri cu rezultatul şi se poate lăuda pe Twitter.

Usain Bolt a intrat în istorie după ce şi-a apărat titlurile obţinute în 2008, la Beijing, în probele de 100 şi 200 de metri, devenind primul atlet care a reuşit această performanţă. La cursa de 100 de metri, jamaicanul a reuşit şi un record olimpic de 9,63 de secunde.

Mai multe pentru tine:
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Pericol în Vrancea: o autocisternă plină cu etanol s-a răsturnat pe E85. Șoferul a murit FOTO VIDEO
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged