Usain Bolt stabileşte recorduri în atletism şi pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagina personală de Facebook a lui Usain Bolt are peste 7,6 milioane de fani.
Pagina personală de Facebook a lui Usain Bolt are peste 7,6 milioane de fani.

Usain Bolt nu doboară recorduri doar pe pista de atletism, ci şi pe Twitter. Ieri, în timpul cursei sale de 200 de metri, fanii au scris peste 80.000 de mesaje pe minut despre performanţa sportivului jamaican.

„Record alert!” a fost modul prin care reprezentanţii reţelei au marcat momentul. „@usainbolt a stabilit un nou record al Jocurilor Olimpice printr-o conversaţie de peste 80.000 de mesaje pe minut pentru victoria la 200 de metri”, a fost mesajul celor de la Twitter, preluat de cei de la „CNet”.

Sportivul are peste 1,3 milioane de fani pe Twitter şi a postat mesaje pe toată perioada Olimpiadei de la Londra. Mesajul de după cursa de ieri a fost: „Le mulţumesc tuturor fanilor mei şi oamenilor care au crezut în mine”. Bolt a mai afirmat că după proba de ieri chiar a devenit o legendă.

Alte cifre ale „Olimpiadei Facebook şi Twitter” sunt cele de la ceremonia de deschidere. Atunci, peste 9,66 milioane de mesaje au fost postate, într-o singură zi, cu referire la ce se întâmplă în Londra. Însă japonezii deţin recordul absolut, fixat în decembrie anul trecut. Atunci, filmul „Castle in the Sky”, difuzat la televizor, a generat 25.088 de mesaje pe secundă.

Usain Bolt a intrat în istorie după ce şi-a apărat titlurile obţinute în 2008, la Olimpiada din Beijing, în probele de 100 şi 200 de metri. Astfel, sportivul a devenit primul din atletism care şi-a apărat aurul la cele două probe de la Jocurile Olimpice. La cursa de 100 de metri, jamaicanul a reuşit un record olimpic, de 9,63 de secunde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite