S-a deschis restaurantul unde se mănâncă în pielea goală: 46.000 de persoane sunt pe lista de aşteptare FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO dailymail.co.uk

Deşi poate găzdui doar 42 de persoane în acelasi timp, primul restaurant în care clienţii sunt invitaţi să scape de haine se laudă cu 46.000 de înscrieri pe lista de aşteptare. Doi jurnalişti ai publicaţiei „The Daily Mail“ au vizitat localul şi au împărtăşit experienţele „Bunyadi”.

Deschis într-un loc secret din sud-estul Londrei, restaurantul “Bunyadi” a stârnit mare interes celor lipsiti de inhibiţii. Proprietarul celei mai noi şi excentrice locaţii de luat masa din Londra, speră că lipsa hainelor îi va ajuta pe clienţi să se concentreze pe hrana lor şi nu pe ceea ce poartă, restaurantul oferind oaspeţilor "eliberare" şi experienţa de a mânca în forma "cea mai pură".

 Jurnaliştii publicaţiei „The Daily Mail”, Emily Hodgkin şi James Dunn au vizitat „Bunyadi” in prima noapte de deschidere a restaurantului.

Conform experienţei acestora, oaspeţii sunt întâmpinaţi de către personalul acoperi de frunze de smochin, şi serviţi cu preparate din ingrediente complet naturale. 

După ce au trecut de gărzile de la intrarea restaurantului, cei doi jurnalişti povestesc că au fost loviţi de un val de căldură. “De pe fruntea mea au început să curgă şiraguri de mărgele. Am mers la garderoba unde mi s-a dat un halat pufos şi papuci albi. Era atât de cald încât nu cred că am fost vreodată atât de încântată să-mi scot hainele - îmi pare rau, fosti iubiti.” a glumit Emily.

 Toţi clienţii primesc un halat alb pentru a-l purta când sunt  în zona de bar, dar atunci când aceştia sunt în restaurant, pot alege dacă doresc să-l scoată sau nu.

   FOTO dailymail.co.uk

Jurnalista povesteste că însoţitorul ei a fost şocat să se întalneacă la venirea în restaurant cu un cuplu de clienţi în vârstă, care rătăceau prin restaurant, mândri de goliciunea trupurilor lor.

  Oaspeţii restaurantului primesc încă de la intrare un regulament de “Bun venit” în care li se transmite că nu le este permisă nicio indecentă şi că se interzice în mod explicit activitatea sexuală de orice fel, însă din relatarile celor doi jurnalişti, nu toţi cei prezenţi par a fi dispuşi să respecte acest lucru, în totalitate.

 

  FOTO dailymail.co.uk

Plin de chelneri în “costumul lui Adam”, barul oferă o gamă de cocktailuri cu busuioc, ou şi avocado sau vin în căni de lut. În meniul restaurantului se regăsesc preparate precum: măr murat, somon cu salată de alge marine şi maioneză de spirulină, sparanghel cu migdale sărate, ceapă roşie murată şi pepene galben sau fructe de goji cu busuioc şi ulei de urzică salbatică.

 Într-o atmosferă fără inhibiţii, cina este servită pe butuşini de lemn, în cabine private, înconjurate de bambus.

Mai multe pentru tine:
Ziua în care Biserica a deschis porțile doar pentru personalități. De ce oamenii de rând n-au avut acces în interior la slujba de sfințire a picturii Catedralei Neamului VIDEO
Actul european care riscă să afecteze România și Estul UE. Avertisment: „Companiile cu potențial pleacă în SUA”
Cine este regele care avea cel mai bizar fetiș în dormitor. Nu ”ierta” nicio parteneră
Un tezaur roman, ascuns timp de 8 ani, după ce a fost descoperit cu un detector de metale
Marș, la 10 de ani de la tragedia de la Colectiv. „Victimele merită ca vinovații să plătească”
Cauza morții medicului Ștefania Szabo, găsită fără viață în Spitalul de Urgență Buzău. Prima ipoteză plauzibilă și reacția Colegiului Medicilor
Mirabela Grădinaru, criticată de stiliști pentru că ar fi confundat Sfințirea Catedralei cu o… înmormântare: „Nu apari cu doliu pe cap! Nu ești la funeraliile Reginei Elisabeta!” Ce au spus despre Gigi Becali
Ce tranzacții suspecte a descoperit Libra Bank în conturile AUR. Ce plăți s-au făcut către patronul Realitatea PLUS, unde Simion și Georgescu sunt lăudați excesiv
La 70 de ani, schimbă iar scutece, după ce a devenit tată pentru a opta oară!
Directorul unei școli s-a stins din viață subit, la 35 de ani. Cutremurător ce mesaj a transmis înainte de moarte: „Lupți pentru 5 minute de viață”
O contabilă din Kenya a ajuns femeie de serviciu în România și trăiește cu frică. „Mi-e teamă în fiecare zi să nu fiu...”