Pericol pe tocuri, la 840 de metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faith Dickey şi-a pus pantofii cu toc, de culoare roz bombon, şi a mers pe o sfoară întinsă la 840 de metri înălţime, în munţii Pedra da Gávea. FOTO Caters

O tânără curajoasă, în vârstă de 26 de ani, a oferit un spectacol incredibil în timpul festivalului Highgirls (Fete la înălţime-n.r.), care a avut loc zilele trecute în Brazilia.

Faith Dickey şi-a pus pantofii cu toc, de culoare roz bombon, şi a mers pe o sfoară întinsă la 840 de metri înălţime, în munţii Pedra da Gávea. Cascadoarea americană a fost asigurată doar cu o coardă subţire, în cazul în care s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut în gol.

Cu această ocazie, Faith a reuşit să stabilească recordul pentru cel mai lung traseu parcurs pe sfoară, la înălţime, de o femeie. Curajoasa femeie a povestit pentru publicaţia „Daily Mirror“ că s-a antrenat pentru cascadorie în stil clasic, adică desculţă.

FOTO Caters

„Plimbarea asta a fost mult mai dificilă decât altele: sfoara a fost mai lungă şi pantofii cu toc au fost cam mici. Prin urmare, continuă căutarea perechii perfecte de pantofi cu toc “, a mărturisit amuzată Faith.

FOTO Caters

Tânăra nu a reuşit să facă traversarea din prima încercare, ţinând cont de faptul că nu era obişnuită să păşească pe sfoară încălţată cu pantofi eleganţi.