O celebră bloggeriţă a murit în urma exploziei unui aparat de făcut frişcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rebecca Burger era o persoană influentă în mediul online FOTO Arhivă

Rebecca Burger, o celebră bloggeriţă şi model din Franţa, în vârstă de 33 de ani, a murit în urma unui accident stupid. Tânăra a murit în urma unui infarct provocat de explozia unui aparat de făcut frişcă.

Rebecca Burger, o utilizatoare populară de Instagram din Franţa, a murit după ce un dispozitiv pentru eliberat frişcă cu cartuş presurizat care conţine oxid de azot (asemănător cu cele folosite la sifoane) a explodat. O bucată din dispozitiv a lovit-o pe tânără în piept şi i-a oprit inima. Medicii au reuşit iniţial să o resusciteze, dar Burger murit după ce a ajuns la spital.

Aceste dispozitive au provocat mii de accidentări, dar Rebecca este prima persoană care moare din cauza unuia. O altă utilizatoare şi-a pierdut un ochi, iar o persoană mai mulţi dinţi, după ce cartuşul a explodat. 

FOTO Rebecca Burger Instagram 

Dispozitivul se numeşte Chantilly şi este produs de compania Ard’time. Firma susţine că le-a cerut celor peste 100.000 de persoane care au cumpărat produsul să nu-l mai folosească, în urma unui accident petrecut în 2013. Burger, se pare, nu a primit acest mesaj sau l-a ignorat.

Moartea tinerei, în vârstă de 33 de ani, a fost anunţată de familie pe Instagram, care a descris tragicul eveniment drept „un accident domestic“. În urma morţii subite a femeii, familia a postat un avertisment în legătură cu pericolul folosirii acestor aparate, spunând că multe cutii de acel tip prezintă defecte, adăugând că recipientul „a explodat şi a lovit-o pe Rebecca în piept, provocându-i moartea“, scrie BBC

Rebecca Burger era o bloggeriţă populară, cu peste 55.000 de urmăritori pe Facebook şi 154.000 pe Instagram, care publica imagini şi mesaje despre fitness, frumuseţe şi stil de viaţă.