Serena Williams, aplaudată pentru colecţia vestimentară prezentată la New York, dar şi pentru ţinuta provocatoare în care a apărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismena Serena Williams a păşit cu dreptul şi în industria modei, după ce colecţia sa vestimentară a fost apreciată de temutul critic de modă Anna Wintour, redactor-şef al revistei „Vogue“ SUA, prezentă la eveniment. Pe de altă parte, fanii sportivei au criticat faptul că a folosit în prezentare manechine foarte slabe, deşi ea este un exemplu de fizic atletic şi de stil de viaţă sănătos.

Prezentarea de modă a tenismenei Serena Wiliams este considerată un succes de criticii de modă, dar şi de presa internaţională. La prezentarea din cadrul Săptămânii de la New York, sportiva a fost încurajată din primul rând de iubitul ei, rapperul canadian Drake, dar şi de exigenta Anna Wintour, redactor-şef al revistei „Vogue“ SUA.

Serena a mulţumit publicului la finalul prezentării, fiind îndelung aplaudată, nu numai pentru colecţia reuşită, ci şi pentru performanţele sale sportive. Sportiva a ales pentru eveniment o ţinută extrem de sexy, formată dintr-un body negru, generos decoltat, şi o fustă realizată numai din franjuri, care lăsa la vedere mare parte din trupul bine lucrat de antrenamente.

FOTO Daily Mail 

Nuanţa dominantă a colecţiei casual-elegante a fost bej, iar piesele vestimentare sexy, feminine şi comode în acelaşi timp au conturat o colecţie perfectă pentru sezonul de primăvară-vară 2016. Pielea de culoare neagră şi franjurile au fost, de asemenea, elemente care au ieşit în evidenţă.

FOTO Daily Mail 

FOTO Daily Mail