Kim Kardashian, într-o rochie transparentă care lasă prea puţin loc imaginaţiei, la petrecerea aniversară a revistei „Vogue” FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardashian. FOTO eonline.com

Invitată la petrecerea aniversară Vogue 100 Gala Dinner, de la Londra, care a marcat 100 de ani de la apariţia ediţiei britanice a renumitei publicaţii de modă, vedeta de televiziune Kim Kardashian a reuşit să pară mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, chiar dacă avea o rochie până la pământ.

Rochia trasparentă purtată de Kim Kardashian luni seara, la evenimentul aniversar Vogue 100 Gala Dinner, i-a pus vedetei în valoare rotunjimile de care soţul ei, Kanye West, este atât de mândru. 

Creaţia vestimentară din colecţia Cavalli Couture, din material transparent, cu broderii bogate, a fost o alegere care i-a asigurat vedetei americane atenţia fotografilor, dar şi a criticilor de modă. Aceştia din urmă au observat pentru The Telegraph că soţul a lăsat-o să fie în centrul atenţiei, acesta optând pentru un costum elegant, negru.

FOTO eonline.com

FOTO eonline.com

La gala aniversară a renumitei publicaţii americane de modă au fost prezente numeroase vedete din industria fashion, printre care şi fostele supermodele Claudia Schiffer şi Kate Moss (foto jos).

FOTO Daily Mail