Grupul internațional de modă Elie Saab se lansează pe piața imobiliară din Romania. Prețurile apartamentelor ajung și la 12 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul internațional de modă Haute Couture Elie Saab lansează primul proiect rezidențial în România - Elie Saab Towers. Proiectul amplasat în zona Băneasa ar trebui finalizat în prima parte din 2024, iar prețul apartamentelor vor începe de la 600.000 de euro, ajungând până la 10 -12 milioane de euro pentru penthouse-urile de la ultimele etaje.

Elie Saab Towers

Printre facilitățile cu care se laudă se numără servicii de concierge à la carte, precum și un centru spasi masaj, sală de fitness de ultimă oră, piano bar, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

Elie Saab Towers va avea 141 de apartamente iar în designul interior al apartmentelor vor fi folosite piese exclusiviste din colecția designerului. 

„Clienții vor avea ocazia să călătorească la Milano și să asiste la crearea colecției printr-o vizită la fabricile și atelierele Elie Saab Maison”, după cum a declarat în cadul unei conferințe de presă Daniel Drăgulin, partener Metropolitan Group - compania care dezvoltă acest proiect.

Elie Saab și-a fondat marca omonimă în 1982, la doar 18 ani. De atunci, casa ELIE SAAB s-a impus ca unul dintre principalii lideri în categoria HAUTE COUTURE la nivel global, cu ateliere în Paris și Beirut. ELIE SAAB a continuat să se bazeze pe savoir-faire-ul inerent și pe eleganța înnăscută pentru care este renumit, extinzându-se în categoriile Ready-to-Wear, Bridal, Accesorii, Ochelari și Parfumuri. Împreună cu cele mai recente lansări ale brandului aparținând lui ELIE SAAB Junior, o linie de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii și ELIE SAAB Maison, o linie pentru casă și interioare, ELIE SAAB se alătură primei ligi a brandurilor globale de modă și stil de viață de lux din lume.