Christina Aguilera, de două ori în aceeaşi rochie a Mariei Luciei Hohan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană a apărut, duminică seară, la American Music Awards, în Los Angeles, purtând a doua oară o rochie semnată de designerul român.

Rochia Jasmine aleasă de Christina Aguilera i-a pus în evidenţă silueta recuperată de-a lungul ultimului an. Cântăreaţa a mai putut fi văzută în aceeaşi rochie la filmările celui mai recent videoclip al său, într-o combinaţie asemănătoare cu cea de pe covorul roşu: o pereche de pantofi Christian Louboutin aurii atunci, argintii acum.

Nu este prima dată când Aguilera apelează la rochiile designerului Maria Lucia Hohan, alăturându-se „găştii” de la Holloywood care preferă creaţiile acesteia. Catherine Zeta-Jones, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez sau Kim Kardashian sunt doar câteva dintre personalităţile de peste ocean care au purtat rochiile de seară ale Mariei Lucia Hohan.

Christina Aguilera, însă, a dezvoltat, probabil, o pasiune pentru rochia Jasmine, fiind rare cazurile în care o vedetă poate fi văzută purtând de două ori aceeaşi creaţie, mai ales când vine vorba de produse de designer.

Citeşte şi:

Catherine Zeta Jones străluceşte într-o creaţie a Mariei Luciei Hohan

Kelly din „Familia Bundy” s-a căsătorit într-o creaţie a designerului român

Românca preferată de toate vedetele