Lumânările cu „aroma zonei intime“ a actriţei Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă: „Totul a început dintr-o glumă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow a pus în vânzare o lumânare cu „aromă de vagin“ FOTO Guliver/Getty Images

Gwyneth Paltrow (47 de ani) a pus în vânzare o lumânare sub denumirea „Aceasta miroase ca vaginul meu“, produs care este sold-out pe site-ul companiei deţinute de actriţă după ce a fost vândut la preţul de 75 de dolari.

Compania deţinută de Gwyneth Paltrow a pus în vânzare o lumânare cu o aromă atipică, „mirosul zonei intime a actriţei“, notează People.

„Aceasta miroase ca vaginul meu“ este denumirea lumânării care costă 75 de dolari, potrivit site-ului pe care este vândută de compania lui Paltrow.

Descrierea produsului arată că numele a apărut în urma unei glume între Gwyneth Paltrow şi creatorul parfumierului Douglas Little. „Uh, asta miroase ca un vagin“, a reacţionat vedeta în legătură cu una din aromele care i-au fost propuse pentru crearea unui parfum, iar comentariul a fost păstrat pentru denumirea noului sortiment de lumânări.

„Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la un nou produs atunci când actriţa a spus «Uhhh... asta miroase ca vaginul meu» - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos, care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare. E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă“, se arată în descrierea produsului.

Lumânarea lui Gwyneth Paltrow cu aromă de vagin FOTO Captură foto Goop

Lumânarea lui Gwyneth Paltrow cu aromă de vagin FOTO Captură foto Goop

Mai multe pentru tine:
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii