Imagine emoţionantă din Israel. Doi paramedici au fost surprinşi când se roagă: unul cu faţa spre Mecca, celălalt către Ierusalim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi paramedici din Israel, în pauza de rugăciune FOTO CNN

Doi paramedici din Israel au oferit una dintre cele mai puternice fotografii din perioada crizei de coronavirus, potrivit CNN.

Avraham Mintz şi colegul său Zoher Abu Jama au fost surprinşi în unul dintre puţinele momente de pauză în timp ce rugau. Mintz este evreu aşa că s-a aşezat cu faţa către Ierusalim, în timp ce Jama este musulman şi s-a îndreptat către Mecca.

Cei doi paramedici tocmai veniseră de la o intervenţie din sudul oraşului Be'er Sheva unde o femeie în vârstă de 41 de ani acuza grave probleme respiratorii. Anterior răspunseseră apelului unui bătrân în vârstă de 77 de ani care le solicitase ajutorul, scrie CNN.

„Pentru cei doi paramedici, care lucrează împreună de două sau trei ori pe săptămână, acest moment nu este ceva ieşit din comun. Pentru toţi ceilalţi, imaginea poate reprezenta o sursă de inspiraţie în mijlocul unei pandemii”, au notat jurnaliştii. 

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei