Horoscop săptămânal 14 - 20 februarie. Zodiile care au probleme în relaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 14 - 20 februarie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 14 - 20 februarie 2022 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Săgetător nu traversează o perioadă bună din punct de vedere amoros.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 14 - 20 februarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Bine ar fi să nu mai staţi rezervaţi şi să păstraţi informaţiile şi intenţiile sub cheie. Veţi reuşi să aveţi răbdare cu ceilalţi, mai ales dacă vă confruntaţi cu evenimente destabilizatoare, să le explicaţi opiniile voastre,pentru că aveţi o mare putere de convingere.

Dacă intenţionaţi să oferiţi cadouri prietenilor, familiei şi acelora cărora doriţi să le mulţumiţi pentru sprijinul lor pe tot parcursul anului, atunci nu trebuie să faceţi cumpărături acum. Nu e momentul căci s-ar putea dovedi că nu-şi merită respectivele lucruri banii.

Referitor la capitolul distracţie şi dragoste, nu le permiteţi prietenilor să vă conducă drumul şi nici altcuiva din familie! Încercaţi să păstraţi tot mai mult spaţiu sau timp pentru voi, pentru a gândi şi a procesa informaţiile pe care le deţineţi. Îmbunătăţirea sănătăţii emoţionale este în centrul atenţiei şi veţi găsi mai plină de satisfacţii viaţa dacă o să rămâneţi în umbră.

Este posibil un conflict serios datorită faptului că utilizaţi informaţia neconfirmată care va fi furnizată la locul de muncă. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care lucrează în sectorul bancar sau în contabilitate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 14 - 20 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Activitatea profesională este la nivel înalt sau aşa ar trebui să fie. Veţi avea  o mulţime de cazuri de rezolvat şi va trebui să alegeţi în ordinea priorităţilor cu ce porniţi mai întâi. Cu multă ordine şi organizare, vine oportunitatea de a separa grâul de neghină. Trebuie mult calm, drept pentru care vă sfătuiesc ca indiferent ce veţi traversa, să trataţi lucrurile cu ironie şi autoironie.

Va ajuta la menţinerea optimismului şi la obţinerea celui mai bun rezultat. Evitaţi aventurile, tentaţia de a rezolva rapid şi uşor ceva, pentru că v-aţi expune la riscuri. Cu Mercur, guvernator de semn financiar, nu e momentul ca încăpăţânarea şi curajul să dea roade. Ţineţi cont de acest lucru, de câte ori va exista o dorinţă de a insista pe cont propriu. Atunci nu aţi fi ferit de un conflict cu cineva din partea autorităţilor pe 14 şi 15 februarie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 14 - 20 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

În ciuda diferenţelor şi a anumitor restricţii care apar în sectorul prietenilor, veţi putea beneficia oarecum de situaţie. Aveţi susţinerea şefilor şi chiar dacă unii colegi continuă să fie nemulţumiţi, ei vor fi opriţi din cauza glumelor ascuţite care se pot face pe seama lor.

Dacă planificaţi o relocare, o deschidere a unei afaceri într-un alt oraş sau într-o altă ţară, încă veţi mai întâmpina probleme, iar şansele ca ele să se rezolve or să vină abia în noiembrie şi decembrie.

Relaţiile cu vechii prieteni sau cu persoanele aflate în poziţii înalte în societate se pot deteriora considerabil, probabil legat de datorii vechi sau alte circumstanţe, ambele părţi având idei diferite despre acest lucru.

Este posibil să mergeţi în străinătate într-o călătorie de afaceri, de serviciu, pentru a finaliza lucrările unui mai amplu proiect, iar angajatorii  vor începe să aştepte cu interes informaţiile şi opiniile voastre de specialişti. Cu ajutorul şi  relaţiile stabilite cu colegii din alte oraşe sau ţări, vine rezolvarea care vă va bucura. Deşi vor exista obstacole care împiedică progresul afacerilor, va fi posibil să le depăşiţi peste noapte.

Citeşte continuarea pe click.ro