FOTO Schimb de roluri la o grădină zoologică: vizitatorii sunt închişi în cuşti, iar leii şi tigrii se plimbă liberi în jurul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barele cuştilor sunt prinse bucăţi mari de carne, care îi provoacă pe prădători să se apropie de oamenii captivi. FOTO Oddity Central

O vizită la grădina zoologică Lehe Ledu din China va fi o experienţă cu totul inedită pentru iubitorii de animale. Oamenii plătesc să fie închişi în cuşti mobile în timp ce tigri şi lei înfometaţi le dau târcoale.

O grădină zoologică din China le oferă vizitatorilor o experienţă cu diferită de toate celelalte. Aici, oamenii au prilejul să dea nas în nas cu prădătorii, în loc să-i privească de la distanţă. Serviciul oferit de grădina zoologică Lehe Ledu a devenit foarte popular în rândul chinezilor şi al turiştilor, iar biletele s-au vândut deja pentru următoarele trei luni. 


Pentru a face experienţa şi mai interesantă, de grilajul cuştilor sunt prinse bucăţi mari de carne, care ademeneşte animalele să urmărească şi să se apropie periculos de mult de oamenii „captivi”.

„Am vrut să le oferim vizitatorilor noştri «bucuria» de a fi urmăriţi şi atacaţi de bestii sălbatice fără a fi în pericol. Aceştia sunt avertizaţi să-şi ţină mâinile în cuşcă tot timpul, pentru că un tigru înfometat nu face mofturi la mâncare”, a declarat Chan Liang, purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice.

Tao Jen, unul din vizitatorii încarceraţi, a descris experienţa sa drept unică. „Nu ne uităm noi la ei, se uită ei la noi şi nu oricum: suntem mâncare”, a spus acesta.

Citeşte şi:

VIDEO Top 10 al celor mai vizionate videoclipuri cu animale în 2014 pe adevarul.ro

FOTO Un gorjean şi-a făcut grădină zoologică la el acasă şi are sute de păsări exotice